Picture
A szkeptikusok és a rossz nyelv megszakadt , képviselet Albion legyőzte Rooney és Gerrard Lengyelországban döntő kvalifikáció mérkőzés 2-0 , és elérte a világbajnokság Brazíliában közvetlenül. Ukrajna és annak ellenére, hogy a magas megnyerte a San Marino köteles részt venni a november kiesés.

Anglia előtt szükséges az utolsó selejtező fordulóban nyerni a biztonsági folyamat . A három pontot nakročila már az első félidőben, amikor tolt a Manchester United csatára Wayne Rooney . A végén zárt a gördülő ünneplés kapitány Steven Gerrard .

A mérkőzés kezdődött vad stílusa , de a célok rajongók kellett várni, bet365 bónusz míg a végén a felét. Még az elején a zsák valami , hogy - Bainesův jó rúgás el Wojtkowiak , Townsend kártyát, akkor csapda Szczesny . Csendesen, azonban nem marad számára, vagy Lewandowski szombat , de nem sikerült .

Közel a kapu pedig angol ismét húsz perc után , amikor kis híján Gerrardův rúgni Smallingovu fej és hátsó bárban . Egy pillanattal később becsapott távolság Townsend rúd . Wembley felvidult öt perccel a szünet előtt , amikor a központ Bainesův felugrott Wayne Rooney , aki anélkül, hogy védő hajpántok irányította a labdát a hálóba .

A második félidőben volt a kilátás az angol , Hart után egy unibet bónusz egyed óra tökéletesen shutout Lewandowski . Másfelől , jól Szczesny beavatkozó elleni nagy hatótávolságú Rooney seb . Azt tanácsolom, hogy megpróbáljanak Sturridge .

Végleges végét a haladás üldöz , és volt , hogy egy szimbolikus kapitány Steven Gerrard . Forgatás legenda Jack Wilshere küldött Liverpool a harcok több védők és Lengyelországban tapasztalt középpályás járt , mint egy fiatal fiú . Ügyesen felvert a két és leeshet , mielőtt a harmadik ütés dob kiálló Szczesnyho .




Leave a Reply.