Picture
Súlyos dobogó Hamburg így lehet elfelejteni . Dortmund , ezúttal előtt a szurkolók elismerik, nem dráma köszönhetően mesterhármast látta el Marco újrafelhasználás magabiztos Frankfurt . BVB kerül vissza a második helyre .

Képest osmifinálovému Bajnokok Ligája mérkőzésen a Donetsk Jürgen Klopp visszatért a kezdő felállás Ilkaye Gundogan , ami utat engedett Sebastian Kehl . Distancovaného Robert Lewandowski majd helyébe elvárások ezen a ponton szinte nem használt Julian Schieber . Eintracht szemben bemutatott azonos szerelvény, amely elnyerte a gól nélküli döntetlen a Nürnberg .

Borussia kezdett nagyon aktív , húzta visszaélések és így vezette a http://e-zalagania.com  endégek védelmén nyomás . Fokozott erőfeszítéseket hamarosan hozta a kívánt gyümölcsöt. Reus Bár az első szemtől -szembe ellen Trapp sikerült, de hamarosan fel is robbanhat Westafelnstadion lelkesedés . Szép kombinatorikus akció kezdődött Gündogan , aki adta Götzemu , aki azonnal küldött az első támadást , újrahasznosítása és hirtelen volt 1-0 .

Vendég lakosztály nehezen talpra tudott állni , és meg kellett vadászni Mičuda a hálózatot. Ezúttal ő nagyszerű munkát Hummels , akinek pontosan add nem sok http://stavkove-bonusy.com  zóváltás Reus szállított föld lövés a hátsó után - 02:00 . Az Eagles már régóta nem sikerült , hogy a reakciót folytatódott és tovább irányítása alatt BVB . Miután Oczipkově központ , bár próbáltam Lakić , de lazán kezelik fejléc a hálóba neusměrnil . Mindez megváltozott, miután fél óra a játék: Schieber a párbajt Oczipkou könyök és segített játékvezető Brych neki mutatni a második sárga , majd a piros lapot (az első látható " open- láb kick" a Zambrana ) .

Miután ebben a pillanatban Eintracht logikailag nőtt támadó erőfeszítés , de a fenyegetés Weidenfellerovy szinte nem kap kapuk . Éppen ellenkezőleg, mielőtt a második gól Götze tolta Meruna a Blaszczykowskiho , hanem a közvetlen közelben megmagyarázhatatlanul túljátsszák ! Dramatizálja a meccs még mindig betörni Rod , de nem feleltek meg a Lakičově ésszerűsítésére hatékony " ejtőernyő " a hátsó bárban .http://top-bookie.com




Leave a Reply.