Picture
Görögök nem otthon ellen a törpe Liechtenstein is " neodvázali " és az ő hírnevét, mint a csapat nyer ugyan rendszeresen , de lehet, hogy a lehető legjobban , tartani a végsőkig . Mondanom sem kell , az eredmény 02:00 a verseny tele Boszniában az első helyet a csoportban nem volt elég , annak ellenére, hogy Görögország felhalmozott hírhedt 25 pont .

Továbbá , statisztikák balkáni csapat előtt volt az utolsó nap a minősített beszélt világosan - hét győzelem , egy döntetlen , egy veszteség , és sokkal jobb pontszámot. Reálisan őket Litvániában tudott nyerni , amely végül is ( 01:00 ) , és a görögök , akik biztosítani bet365 pontok már gyors kapuk Dimitris Salpingidis , majd megerősítette a végén köszönhetően Giorgos Karagounis , és már csak a szemét, hogy sírni . Egyházközségek Fernanda Santos most már popasovat az áruló kiesés.

Esélye van, hogy talán a görögök ellen Lichtenštejncům megcsúszott, és megmentette őket , sőt adott esetben a siker , a Litván kezdettől fogva inkább elméleti , de ez az arány még mindig nagyon sok gyorsan biztos , hogy ott is marad - után mindössze hét perc: a vendégek áttörte a védelmi zár Salpingidis , hogy lezárja a sebet kitakarította a föld labdát a jobb sarokba . Ezt követően tüzelt túl unibet magas Panagiotis Kone , míg a másik viszont már kapus Orestis Karnezis csírázik kellemetlen lövés Sandra Wieser . Lichtenštejnci ezt követően felszólította a sarokban részesült még kísérlet Martina Stocklasy , de tanácsot blokkoló Siovas .

Ez volt , elvégre nagyon ritka helyzet - Lichtenštejnci egyébként várhatóan szántani előre is, de nem otthon, nem biztosítani vékony vonal . Kétszer állt , ahogy a kapus Peter Jehle , aki indult, mint egy lövedék Kostas Mitrogloua és veszélyes Samaras fejléc után Karagounisově központ , szemben Salpingidis tapasztalt kapust nem kell beavatkozni , mivel a lövés az ígéretes helyzet vége. Közelkép egy fogadott vagy Siovas , és úgy tűnt , hogy a görögök , és most már csak nyerni 1-0 .

Röviddel azelőtt, hogy a végső sípszó , de a nagy része bizonytalan bet365 vezetés még szereplő , és hála a veterán Karagounis - már harminchat csataló kimutatta, hogy rúgja a technika egyszerűen elfelejtette , de Huszonöt yard megtisztított megbízott rúgás szakszerűen be vinglu Jehleho kapuk. Az 3-0 lehetett fel egy hosszú távú kísérlet Christodoulopoulos , de meglátogatta kapus húzta ellene , valamint a lehetőséget, az utolsó elleni mérkőzésen Tziolis .




Leave a Reply.