Picture
Álom a részvétel az európai futball Hamburgban nevelték a győzelmet a helyi klub , a csikó . HSV keményen dolgoztak a kilencven perc alatt elfogyott megérdemelte a győzelmet 1-0 . Ez a második győzelme a sorban Rothosen költözött a jelenlegi hatodik helyét a táblázatban . A másik http://fogadas-online.info  ldalon a barikád kell keresni , hanem az oka számos Meccs nyeretlenül , amely tart négy fordulóban .

Mindkét csapat lépett a versenyt kölcsönhatás hasonló taktikát. Ahogy HSV és Borussia kell mutatni aktívan támadó , és azután, hogy a léggömb keresik a legrövidebb út , hogy az ellenfél kapuja . Mindkét csapat , azonban korlátozott volt a pontatlanságokat přihrávkách , ami a Imtech Arena hosszú hiányzott landolt gólových lehetőségeket. Láthatjuk, hogy az elején még csak felvételi kísérletek Aranga vagy Aoga . Ez azonban csak kivételes események .

Egy idő után , még mindig csak tizenegy a Hanza- város , ami egyre inkább a játék. Hamburg tartotta a labdát , ahogy azt állították gyakrabban , lövés intenzív kísérleteket, és a játékosok még mindig foglalkozik očividněji tetején. Megérdemelten ment Fink de suite kezelése. A sikeres gólovému beavatkozás , azonban el kellett segítik egyéni hiba az ellenfél oldalán : Xhaka merész és http://betbonus-dk.info  akmerő veszteség ballon közelben álló Rudněvs az engedélyét könnyen megtalálható van der Vaart . Ez a parttól 28 m- hajolt a labdát és a minta söpörte pókhálók a bal sarkában a cél.

Az összegyűjtött személybejáró vendégek nerozhodila módon. Favreho osztályokon viszont megpróbált egy gyors válasz . Egyre akárcsak csapattársai találtak egy állat Herrmann pozíciók Rupp . Mindkét említett , de nem jött a jó védekező munkát Westermann és Rajkovic - szerb kétszer beavatkozott az utolsó pillanatban . Honvédelem tökéletesen működött , és a felét a riválisai nem teszi lehetővé.

Emellett , miután a változó oldala az volt, hogy ugyanazt a képet , mint az első félidőben : Gladbach próbálta vágni hozzá tudott, de a kívánt hatás nem , hogy ezt a telepítés. HSV ügyesen védte lean menedzsment , és figyelmen kívül hagyják , hogy végre nagy sebességű számláló . A nagyon jó esélye van , hogy lett Rudněvš így amikor utáni fejű kísérlet , hogy hagyja excel ter STEGENA . Rothosen A lelkiismeretes megnyomása nem sérül, így a vendégek is igénybe nakopávaným ballonok . Borussia a helyzetet egyáltalán nem tudta.




Leave a Reply.