Futballisták Szlovákia nem követi a sikeres lezárása jól Játszott mérkőzés Lettországban , és a cél a beállítás , szerzett egy negyedik döntetlen a csoportban , ahol a harmadik helyen végzett jóval a vezető párt . Ötödik Lettország megerősítette, hogy a hátán még mindig sok a őröl , de kedvezőtlen helyzet fordított , legalábbis a nyakkendő.

Szlovákok nem sérült kvintett játékos indult a játék, amennyire tőlük telik . Már a 7. perc volt a központja Konia cél egy fejléc Ďurica , ezúttal lövés végül alig több mint a bárban. Egy bet365 pillanattal később , vendég ünnepelte a vezetést. Kona megnyílt sarokba a közelebbi pólus , ahol birkózott Jakubko .

Sabal a Gorkšsem bár lehet gyors választ, de ez végül a rivális , aki megüt a második alkalommal. Kona ismét fel a sarokban nagyon jól lettek ismét csökkentette az első sáv és saláta fokozottan figyelembe . Szlovákia volt az a pillanat, lóháton , a 21. perc nezakončoval pontosan Jakubko , és nem talált Ďuriš .

KONA szoba egyébként az egyik legveszélyesebb játékos, az ösztönző fél óra unibet elteltével a játék nem használta Jendrisek . Ha Szlovákia szépen iratkozott be az első felvonás , az utóbbi nem sikerült kezdet. Sabal futott a védelem , és egyszer kapott elé Kozáčik , célba vette a megfelelő időben .

Belföldi érezte a lehetőséget, kórtermek Jan Kozak is elképedt . Helyzete mellett történt korán vissza kellett vonnia sérülés miatt Jakubko . Vajon a rögtön a megérkezése után használt cross Šesták váltakozó Bakos , lehet az a győztes. Ezzel szemben a másik viszont , Lettország volt a szerencsétlenség , hogy Višnakovs után a bukás nem pontszámot .

Mint elrontott szlovákok elején a második felében, vagy a végén a bet365 meccs , csak nem működött. Összes jól ellenálltak sok támadás az ellenfél , talán az utolsó , de nem állt meg. Úgy döntött, hogy Pieces , egy szögletet követően, de a vendégek is lazán kezelik , hogy tegye el a labdát mögött burjánzó Kozáčik boldogan épített Rode .



Leave a Reply.