Bosznia-Hercegovina a tisztán jobb pontszámot ünnepli folyamatban a világbajnokság az első partíció ! Sem a görögök , bár maradt a végén minősítés szégyen őket, de a pozícióját vezető vagy három pont nem volt elég . A teljes győzelem köszönhetően Vedad Ibisevic célja Bosznia !

Harmincegy szerezte célok azt sugallja, hogy ez a csapat lesz a World Cup kell számolni . Ezen kívül , kórtermek edző Safet kiszáradást is van egy jó védelmi vonalat elismerte csak hatszor. Bizonyosság a közvetlen közelükbe ma biztosítja Vedad Ibisevic , melynek célja az volt, ahhoz , hogy legyőzze a hazai Litvániában.

Az első nagy lehetőség küzdött a látogató Edin Džeko , Teplice de egykori játékos Salihovićův pas elérni. Kiváló munkát , amely a Manchester City csatára vezette főleg dugóval Marius Žaliukas . Bár a tapasztalt védő garancia nélkül , ez a jó formában, és Edin Džeko volt méltó ellenfele . Még az első tíz percben a pontszám is érdekel középpályás Miralem Pjanic , csillag AS Roma kapusa Arlauskis még kénytelen szenzációs kezelés és az azt követő leszerelésére lövésbe és szögletre mentett .

A cél nem vezetett , vagy együtt sklepávajícího Dzeko és zakončujícího Zvjezdana Misimovic , cefre reggel meglátogatta középpályás vezette át a cél. Munkája nélkül nem maradt sokáig Asmir Begovic , akkor is, ha pontatlan rivális központok foglalkoztat sokkal kevesebb. Egy ütés a távolból úgy döntött, Mindaugas Kalonas akinek lövedék harminc yard Begovic megszelídített csak nehezen . Némileg hasonló a kísérlet ismét Miralem Pjanic , de most nem otthon kapus éretlen . Az első fele zárt némileg meglepő, hogy a hazai csapat - kereszt Vićiuse a támadó , míg a litván Deividas Matulevičius hit , de elküldte több mint Begovićovu kapun.

A vendégek tehát , hogy előre az első partíció . Ez a gondját elsősorban két Džeko - Pjanic , de lövés mindkét játékos fokozatosan Arlauskis shutout . Bosznia- nagyon nehéz a biztosítási eljárás gólnélküli létállapot megerősítette. Így Litvánia nyitott terek ellentámadást. Kalonas de nem használja , és jó eséllyel a látogatók büntetni . Még sikerült , hogy a labdát a kapus fölött Litvánia miatt ofsajdovému helyzetbe Senada Lulic boldog volt , de korai.

VÉGRE cél, hanem árt egy ideig - húsz perccel a vége előtt , mert Vedad Ibisevic vett központ Edina Dzeko és Kaunas tömve a Bosznia és Hercegovina kitört ünnepi eufória - 00:01 . A legvégén , de Ibisevic az esemény után Senada Lulic nem fogadták el, de sajnálom, hogy nem volt feltétlenül azért, mert még aludt történetében Bosznia és költözött a világbajnokság .



Leave a Reply.