Picture
Ivan Perišić már befejezte az utolsó játék a Borussia Dortmund. A horvát középpályás nem felel meg a magas elvárásoknak, és ebben az évben továbbra is egyetlen hely a padon. Második felében a bajnoki év játszani Wolfsburg, a két klub, majd egyeztetett át ...

23 éves futballista volt a tegnapi, megérkezett a török ​​város Belek, ahol a Wolfsburg készül a tavaszi részében a bet365 szezon orvosi vizsgálatra, és aláírta a szerződést.

"Azt várom, Ivana, mint egy új Amellett, hogy képes legyen bemutatni, még a nap folyamán," mondta sportigazgatója Klaus Allofs klub.

Perisic Borussia vettem egy másfél év a Bruges és a játékos a tavaly ünnepelte a hazai dupla. Ebben az évben meg kellett rendezni főleg helyettesítő és már az ősszel jelezte, hogy meg fogja vizsgálni a változás, ha a helyét a vesztfáliai klub megváltozott.
http://bukmekerek.com

 
Picture
Lyon győzelme a Francia Kupa nem megvédeni. A mai első fordulóban meglepően elvesztette az egész folyamán az utolsó előtti harmadik részlege Epinal. Normál játékidő és hosszabbítás után mérkőzés befejezése 3-3 és megnyerte a Penalty 4-2 otthon.

Epinal, amely először kellett, hogy menjen át két bet365 selejtező, meglepte a másik csapat versenyek most a legmagasabb az elején a meccs, és a célok Tristan Boubayi vezetést a 14. 2-0 perc alatt. Lyon, de még mindig sikerült megtörni még Bafetimbi Gomis és Gueidovi Fofana és vezetői kedvencek második felében büntetést küldött kapitány Lisandro López.

Otthon, de sikerült tizenhárom perccel a vége előtt az bet365 összehasonlítás, és ha a kiterjesztés Lyon kétszer megüt a fába, úgy döntött, egy szenzációs siker a lövöldözés. "Ez egy csoda. Vajon utalunk osmifinále és vigyázni az írás a történelem," mondta Olivier kapus Robin Épinal.

Lyon a negyedik Major League teljes, az első fordulóban a francia bet365 kupa egy rivális kiesett az alsó osztályok. A negyedik csoport Ligue 1 Rennes és Ajaccio Reims elég a klub a másodosztályban.

 
Picture
Majdnem változatlan formában a csapat ma Banik Ostrava kezdődött téli képzést. Az egyetlen újonc a csapat középpályás Milan Ferenčík hogy Bazaly visszatért hosting Banska Bystrica.

Első gyakorlat mesterséges gyep Eagles végzett 20 játékos és bet365 két kapus. A készítmény kezdődött a csapat és a szlovák középpályás Jan Greguš, amelynek angol érdekel Bolton.

"Banik érdeklődés Bolton rekordokat a játékos, de van, inkább az a kérdés, a vezetői csapat," mondta edzője Martin Szószék ma. Greguš érdekli a résztvevők a többi angol bajnokságban unibet szerzett a december elején, rövid teszt a szigetekre végzett.

Őszétől Ostrava játékos elhagyta Tomas Vrťo és eBUS Onuchukwu, amely véget vetett a szerződést, és a klub nem érdekel a kiterjesztése. A készítmény nincs bekapcsolva, vagy kapus Antonin Bucek, aki a vezető Banik szabad kezet választotta új elkötelezettség.

Banik az egész hónap a január, hogy a vonat elsősorban a bet365 műfüves és az Eagles lesz az első alkalom a történelemben, hogy indul a téli bajnokságban Tipsport Karviné. Ott fog játszani az első mérkőzés szerda elleni hazai egység.

 
Picture
A legjobb senior kadett 2012-ben lett Dominik Masek . Bundesliga Hamburg csatár követte nyomon a két újdonságot hozott a fiatalabb férfi és egy szavazást Grassroots nyerte a harmadik alkalommal az ő karrierje, megfelelő a korábbi rekorder Vaclav Kadlec a Sparta . Ales Cermak lett a második és a bet365 harmadik a Sparta Michael Lüftner Teplice .

" Mind a három győzelmet ugyanazon a szinten . Rangos nem ezt , mert az idősebb , és már nem fiatal kölyök , " mondta Masek CTK egy gálaest Prágában Palace Žofín . "Látom , hogy elsősorban a kihívás a jövőben, én tovább javult , és az év , hogy megnyerte a negyedik alkalommal . Keményen fogok dolgozni annak érdekében, hogy sikeres és Vaclav Kadlec azt kell legyőzni , " tette hozzá.

Tizenhét éves Masek , aki örököse Pribram , aktív ifjúsági bet365 választékát Hamburg , ahol át egy évvel ezelőtt. Novemberben megkapta az esélyt, hogy a mérkőzés előtti is A-Team és azonnal azt mondta két gólt a hálózatra csapat az ötödik liga . A junior bajnokság adta Hamburg kilenc mérkőzés hat wickets .

A legjobb fiatal tinédzser bejelentette, több reprezentatív Pribram futball Václav Černý . Az ősszel hozott tíz mérkőzés Pribram tizenhét 18. célokat.

A legjobb futballista először pályafutása lett Lucie Martínková of Sparta , amely véget vetett a három éves uralma a játékosok Slavia . " Ez egyáltalán nem bet365 érzékelik . Veszem , mint egy nagy siker . Valamikor szeretnék kipróbálni külföldi megbízások , így én és ezt a díjat meg kell segíteni ," mondta Martínková , amely a díjat jött húga Irene , aki a harmadik helyen végzett .

A kategóriában a futsal harmadik alkalommal pályafutása nyert Resetar Luke , aki letette az tavalyi második helyezett , és csapattársa Chrudimi Roman Mares . "Tavaly a harmadik helyen bet365 végzett , és jsmm sérülések miatt , így nagyra értékelem azt a tényt, hogy azért jöttem, hogy a trónra. Én minden tőlem telhetőt , hogy az első helyet, " mondta Resetar .

 
Picture
Management Dortmund volt elfoglalva ma. Sárga-fekete először megállapodtak indulás Ivan Perisic majd örömére rajongók védő Neven Subotić és a középpályás Sven Bender meghosszabbítja a szerződését. Ők maradnak bet365 nyaráig 2016 vagy 2017.

"Nagyon örülünk, hogy sikerült aláírni két kulcsfontosságú tagjai a bajnoki csapat hosszú idő," mondta BVB sportigazgatója Michael Zorc.

Különösen abban az esetben, Szabadka a Dortmund unibet mentesül a most korábbi szerződés volt érvényben csak addig, amíg a végén a következő szezonban. A Bender, a két fél egyetértett abban, hogy egy egyéves szerződést, a Signal Iduna Park lenne játszani nyarán 2017.

"Nagyon örülök, hogy a fiúk folytatni kívánja a munkát," az edző, Jürgen Klopp bujkál. A Dortmund csapat meghosszabbította szerződést az elmúlt bet365 hónapokban, Mario Götze, Mats Hummels, Jakub Blaszczykowski és Lukasz Piszczek. A hosszú távú szerződések már nem csak a csatár Robert Lewandowski.

 
Picture
Hosszú évek után a csapatok ismét találkoztak , Catania és Turin FC . Ki várt ágyúzás , akkor meg kell várni , hiszen ma ünnepli cél még egyszer . A mérkőzés hatással volt a hazai Francesca piros lapot Lodi .

Húzzunk két nulla érzését kelti , hogy ez többé-kevésbé neakční mérkőzést. De ez egyáltalán nem igaz Stadio Angelo Massimino volt már sok izgalmas lehetőségeket. Bíró magad. Az első mérkőzés az új év hozott a bet365 korai piros lapot , hogy készpénzt támadó témájú hazai Francesco Lodi . Mester szabad vagányságból elrabolt határ utáni helyzet a rossz és helytelen meghívást kapott az öltözőbe .

A válasz kérik a vendégeket , azaz Riccardo Meggiorini , akinek lövés kapuba Andujar problémák kezdődött . Miután az Alessia Cerciho fejezte Meggiorini újra, és ezúttal fejét, de Andujar ismét kitüntette magát . Mi több, ő alapította az esemény , a végén történt Vivésův rossz a átható Mariana Izca és Bergonzi játékvezető fütyült a büntetést . Ez hiányzik a bírósági végrehajtó vette magát Izco , de nem választotta a legjobb és a labda végül a sugár !

A vendégek Szicília ismét megrázkódott egy pillanattal később a bet365 seb Papu Gómez kellett végezni műtét zseniális kapus Jean -Francois Gillet . Művészetében támaszkodott a csapat többi tagja is öt perccel a félidő vége előtt , amikor odaért Bergessio és csúszik rá próbálják leküzdeni . Ez nem működött , így az eredmény már nem változott.

Gonzalo Bergessiovi íze eredménye nagyon ismerős , de még azután is változik oldalon , ő sokkal jobban bírták . Bár Catania játszott tíz ember , de úgy tűnt , mintha épp az ellenkezője . Nem megfelelő tevékenységét próbálják újraéleszteni Rolando Bianchi , de a kísérlete kapus Andujar fogott . Csapattársai akarta felülmúlni Cerci , de a pontos lövés Andujar megint javasolt.

A kapunál Gillette rohant Sergio Almiron , de az erőfeszítés jutalma - a labda bet365 végül a háromból bárok. Defense Turin tévedett túl gyakran , akkor lehet büntetni Gómez , de ezúttal nem sikerült. A játékosok száma is újra változik, amikor Matteo Darmian láb , ami túl magas volt , élesen csapattársak rúgta a fejét, de a játékvezető nem adott Bergonzi a második sárga lapot . Ez természetesen nem tetszett oktatók Maran , aki száműzték a tiltakozások sípot.

A záró szakaszban a mérkőzés , a vendégek volt egy bet365 nagyon jó lehetőség. Után húzza a közepén a labdát a hátsó poszt lett Simone Verdi , de a kapus Andujar állt a helyén kész . Pont így osztva , Catania jelenleg kilencedik . Torino FC marad a tizenharmadik pozíciót.