Picture
Két alkalommal a világ legjobb labdarúgó Ronaldinho valósult meg a brazil liga emlékezzen a legjobb időt. Két nappal halála után mostohaapja a harminckét atlétikai Mineiro csatár villant ellen Figueirense mesterhármas és két tompított és hozzájárult ahhoz, hogy 06:00 megoldódott.

Ronaldinho a stadionban a Belo Horizonte első találatot a 12. perc volt, és azonnal elárasztotta az érzelmekkel. A könnyek, letérdelt a gyepen, majd megtekintheti és mutatóujjával ment a mennybe, és odaadó cél mostohaapja, elhunyt péntek a szívroham.

A 24. Miután néhány Ronaldinhově közvetlen szabadrúgás megüt a fejét kapitány Revere és megnézte még egyszer megnyomta a korábbi Barcelona csillag lövés alatt a fal egy szabadrúgást. Aztán, miután másodszor is sárga lapot kizárták középpályás Figueirense Jackson és Ronaldinhova kiállítás folytatódhat.

A harmadik cél tulajdonosa a Golden Ball 2005-ben hozzá büntetést 63 percig, majd át az ötödik cél Mineira Bernard. Az utolsó 6:00 szerkesztett nyolc perccel a vége előtt a Carlos César, és atlétika így stílusban čtyřzápasovou ért véget a sorozat nélkül a győzelmet.

Ronaldinho töltötte a legjobb játék, mivel visszatért Brazíliába két évvel ezelőtt. Ezután elment az AC Milan, hogy a Flamengo Mineira hogy a második táblázat veszít hat pontot a vezetők Fluminense érkezett június elején.
http://fogadas-online.info 




Leave a Reply.