Picture
Lyon győzelme a Francia Kupa nem megvédeni. A mai első fordulóban meglepően elvesztette az egész folyamán az utolsó előtti harmadik részlege Epinal. Normál játékidő és hosszabbítás után mérkőzés befejezése 3-3 és megnyerte a Penalty 4-2 otthon.

Epinal, amely először kellett, hogy menjen át két bet365 selejtező, meglepte a másik csapat versenyek most a legmagasabb az elején a meccs, és a célok Tristan Boubayi vezetést a 14. 2-0 perc alatt. Lyon, de még mindig sikerült megtörni még Bafetimbi Gomis és Gueidovi Fofana és vezetői kedvencek második felében büntetést küldött kapitány Lisandro López.

Otthon, de sikerült tizenhárom perccel a vége előtt az bet365 összehasonlítás, és ha a kiterjesztés Lyon kétszer megüt a fába, úgy döntött, egy szenzációs siker a lövöldözés. "Ez egy csoda. Vajon utalunk osmifinále és vigyázni az írás a történelem," mondta Olivier kapus Robin Épinal.

Lyon a negyedik Major League teljes, az első fordulóban a francia bet365 kupa egy rivális kiesett az alsó osztályok. A negyedik csoport Ligue 1 Rennes és Ajaccio Reims elég a klub a másodosztályban.




Leave a Reply.