Picture
A legjobb senior kadett 2012-ben lett Dominik Masek . Bundesliga Hamburg csatár követte nyomon a két újdonságot hozott a fiatalabb férfi és egy szavazást Grassroots nyerte a harmadik alkalommal az ő karrierje, megfelelő a korábbi rekorder Vaclav Kadlec a Sparta . Ales Cermak lett a második és a bet365 harmadik a Sparta Michael Lüftner Teplice .

" Mind a három győzelmet ugyanazon a szinten . Rangos nem ezt , mert az idősebb , és már nem fiatal kölyök , " mondta Masek CTK egy gálaest Prágában Palace Žofín . "Látom , hogy elsősorban a kihívás a jövőben, én tovább javult , és az év , hogy megnyerte a negyedik alkalommal . Keményen fogok dolgozni annak érdekében, hogy sikeres és Vaclav Kadlec azt kell legyőzni , " tette hozzá.

Tizenhét éves Masek , aki örököse Pribram , aktív ifjúsági bet365 választékát Hamburg , ahol át egy évvel ezelőtt. Novemberben megkapta az esélyt, hogy a mérkőzés előtti is A-Team és azonnal azt mondta két gólt a hálózatra csapat az ötödik liga . A junior bajnokság adta Hamburg kilenc mérkőzés hat wickets .

A legjobb fiatal tinédzser bejelentette, több reprezentatív Pribram futball Václav Černý . Az ősszel hozott tíz mérkőzés Pribram tizenhét 18. célokat.

A legjobb futballista először pályafutása lett Lucie Martínková of Sparta , amely véget vetett a három éves uralma a játékosok Slavia . " Ez egyáltalán nem bet365 érzékelik . Veszem , mint egy nagy siker . Valamikor szeretnék kipróbálni külföldi megbízások , így én és ezt a díjat meg kell segíteni ," mondta Martínková , amely a díjat jött húga Irene , aki a harmadik helyen végzett .

A kategóriában a futsal harmadik alkalommal pályafutása nyert Resetar Luke , aki letette az tavalyi második helyezett , és csapattársa Chrudimi Roman Mares . "Tavaly a harmadik helyen bet365 végzett , és jsmm sérülések miatt , így nagyra értékelem azt a tényt, hogy azért jöttem, hogy a trónra. Én minden tőlem telhetőt , hogy az első helyet, " mondta Resetar .




Leave a Reply.