Picture
Majdnem változatlan formában a csapat ma Banik Ostrava kezdődött téli képzést. Az egyetlen újonc a csapat középpályás Milan Ferenčík hogy Bazaly visszatért hosting Banska Bystrica.

Első gyakorlat mesterséges gyep Eagles végzett 20 játékos és bet365 két kapus. A készítmény kezdődött a csapat és a szlovák középpályás Jan Greguš, amelynek angol érdekel Bolton.

"Banik érdeklődés Bolton rekordokat a játékos, de van, inkább az a kérdés, a vezetői csapat," mondta edzője Martin Szószék ma. Greguš érdekli a résztvevők a többi angol bajnokságban unibet szerzett a december elején, rövid teszt a szigetekre végzett.

Őszétől Ostrava játékos elhagyta Tomas Vrťo és eBUS Onuchukwu, amely véget vetett a szerződést, és a klub nem érdekel a kiterjesztése. A készítmény nincs bekapcsolva, vagy kapus Antonin Bucek, aki a vezető Banik szabad kezet választotta új elkötelezettség.

Banik az egész hónap a január, hogy a vonat elsősorban a bet365 műfüves és az Eagles lesz az első alkalom a történelemben, hogy indul a téli bajnokságban Tipsport Karviné. Ott fog játszani az első mérkőzés szerda elleni hazai egység.




Leave a Reply.