Picture
Hosszú évek után a csapatok ismét találkoztak , Catania és Turin FC . Ki várt ágyúzás , akkor meg kell várni , hiszen ma ünnepli cél még egyszer . A mérkőzés hatással volt a hazai Francesca piros lapot Lodi .

Húzzunk két nulla érzését kelti , hogy ez többé-kevésbé neakční mérkőzést. De ez egyáltalán nem igaz Stadio Angelo Massimino volt már sok izgalmas lehetőségeket. Bíró magad. Az első mérkőzés az új év hozott a bet365 korai piros lapot , hogy készpénzt támadó témájú hazai Francesco Lodi . Mester szabad vagányságból elrabolt határ utáni helyzet a rossz és helytelen meghívást kapott az öltözőbe .

A válasz kérik a vendégeket , azaz Riccardo Meggiorini , akinek lövés kapuba Andujar problémák kezdődött . Miután az Alessia Cerciho fejezte Meggiorini újra, és ezúttal fejét, de Andujar ismét kitüntette magát . Mi több, ő alapította az esemény , a végén történt Vivésův rossz a átható Mariana Izca és Bergonzi játékvezető fütyült a büntetést . Ez hiányzik a bírósági végrehajtó vette magát Izco , de nem választotta a legjobb és a labda végül a sugár !

A vendégek Szicília ismét megrázkódott egy pillanattal később a bet365 seb Papu Gómez kellett végezni műtét zseniális kapus Jean -Francois Gillet . Művészetében támaszkodott a csapat többi tagja is öt perccel a félidő vége előtt , amikor odaért Bergessio és csúszik rá próbálják leküzdeni . Ez nem működött , így az eredmény már nem változott.

Gonzalo Bergessiovi íze eredménye nagyon ismerős , de még azután is változik oldalon , ő sokkal jobban bírták . Bár Catania játszott tíz ember , de úgy tűnt , mintha épp az ellenkezője . Nem megfelelő tevékenységét próbálják újraéleszteni Rolando Bianchi , de a kísérlete kapus Andujar fogott . Csapattársai akarta felülmúlni Cerci , de a pontos lövés Andujar megint javasolt.

A kapunál Gillette rohant Sergio Almiron , de az erőfeszítés jutalma - a labda bet365 végül a háromból bárok. Defense Turin tévedett túl gyakran , akkor lehet büntetni Gómez , de ezúttal nem sikerült. A játékosok száma is újra változik, amikor Matteo Darmian láb , ami túl magas volt , élesen csapattársak rúgta a fejét, de a játékvezető nem adott Bergonzi a második sárga lapot . Ez természetesen nem tetszett oktatók Maran , aki száműzték a tiltakozások sípot.

A záró szakaszban a mérkőzés , a vendégek volt egy bet365 nagyon jó lehetőség. Után húzza a közepén a labdát a hátsó poszt lett Simone Verdi , de a kapus Andujar állt a helyén kész . Pont így osztva , Catania jelenleg kilencedik . Torino FC marad a tizenharmadik pozíciót.




Leave a Reply.