Picture
Egészen a nehéz helyzetben a másik után vereség megszállt Fürth , amely első helyen nesestupové Stuttgart már elveszti óriási tizenhárom pontot! Fortuna ellenkezőleg, az mindennél fontosabb következő lépés az üdvösségre.

Vagy , hogy milyen fontos a meccs , nem akadályozza a mindkét oldalon szép foci . Már a második percben megállt Zimmermann átható Kruseho a rossz és a játékvezető kellett mutatnom Welz a büntetést! Átvette a vállukon Schahin , de tökéletesen rugalmas jelszó megragadta a szándéka , és a http://hu.bonusove.com  egfelelő bot kész ! Greuther azonban kisiklik legyen ...

Reakció jött ... hamarosan. Přibová Pieces terjeszteni Đurđica a Nehriga , de ment közel a pólus csak Gieferovy cél! A következő pillanatban ez volt a nagyon sarkában a horvát csatár , de ez a változás az útjukba crossbar ! A vendégek hamarosan a forrázás : Giefer küldött egy hosszú labdát , amely nem fordult Zimmermann és Bellinghausen volt egyszerű feladat - 01:00 .

Most SpVgg olyan gyorsan megrázta . Azonban a vendégek örülhetnek , mert vezető gólszerző megtaláltam a neten a sarokban Balogun fejét, de nem tudta megtalálni a recept egy jelszót. A többi az első felvonás játsszák elsősorban a Düsseldorf jegyzetek, Fortuna http://hu.bookies-bonus.com  utattak nagyobb taktikai kifinomultság és a minőség , különösen a középpályán (bár nem fogadott Bodzek és Lambertz ) . Mielőtt a szünet után a második sárga lapot küldött a területen Varga !

Számbeli fölényben volt a második negyvenöt perc logikailag nyilvánvaló. Büntetés, egy idő után Fink , de egy jó helyzetben, hogy fej jelszavak éretlen ! A pálca de idővel uralkodott a frankok ( intenzív támogatást haza !) , De a fenyegetés kapuk egyébként nem kapott - kitöltésével Esprit Arena valami hasonló választ fülsiketítő sípolás . Ösztönözni lanyhuló támadó erő Fortuny jött Ilsø és rögtön a megérkezése után küldött támadás Reisinger , de nagy a jelszavak éretlen ! Végére a játék után csak a hazai , de hála a nagy kapusok SpVgg nem újabb cél.




Leave a Reply.