Futballisták Portugália sikerült párbaj ellen a kívülálló csoport Luxemburg , de végül a csoport végül a második helyen. Legalább egy kis reményt kell , hogy legyőzze Oroszország földjén Azerbajdzsán , de ez történt . Az oroszok elvesztették a győztes gólt az utolsó percben , de remélte, hogy tudta mutatni , majd folytassa közvetlenül Brazíliába. Portugália nyerte a teljes ponttal kevesebb, és a kiegészítő gát bet365 valószínűleg között a kiemelt csapat .

Luxemburg , annak ellenére, hogy a veszteség az ő teljesítménye ezt a képesítést nem kell szégyenkeznie . Hat points've végzett az utolsó helyen a csoportban, de egy győzelem és három döntetlen ennek futball törpe sikert. Otthon volt, az első fél órában is aktív , de aztán segített a korai megszüntetése vendég Joachim majd lőtt két meghatározó klub vége előtt az előzenekar .

Portugál 30-ig Megrázta perc alatt csak egyszer , amikor bet365 harcolt a fejét védő Coentrão és az első komoly lehetőséget bélyegzett bar . 28-tól A vendégek percében nélkül Joachim , aki durván megtámadta André Almeida és a játékvezető adott neki egy egyenes piros lapot. Két perccel gólt a játék megváltozott . Miután egy szép függőleges Moutinho a védelem , hogy a labda Silvestre Varela , és teljesen egyedül végül technikai csapás a rúd - 01:00 .

Körülbelül hét perc múlva a kedvenc végül megnyugodott, és bet365 gyakorlatilag úgy döntött, az ő győzelme . Miután egy szép kombináció földi Moutinho elegánsan fel a labdát, és a lábléc Nanimu bármi baromság, kemény lövés alá tekert Joubert adta lőtt - 02:00 . Az utolsó előtti pillanatban az első fele még mindig szerzett Coentrão szép reggel a kapufa , de a cél nem ismerhető miatt les.

Portugál , tudván, hogy valószínűleg az első helyen nem éri , hagyja ki a nagy lehetőséget, nem látható, amíg 79 perc . A perc után léggömb tükröződik lime Hélder Postiga legjobb jutottam gyorsan és kompromisszumok nélkül ért véget - 03:00 . A legvégén növelhette volna a vezetést váltakozó Hugo Almeida a portugál , de még mielőtt az üres kapuba végzetesen nem sikerült, és csak a kapufára pattant. A vendégek az egész mérkőzés nem hozott létre egy pontozási lehetőséget .



Leave a Reply.